مهارت در برقرای ارتباط موثر حل تعارض همدلی سلامت روان انجمن روانشناسی امریکا ارتباط مستقیم با روانشناس متوقف کردن فکر شرایط زندگی عشق و پذیرش یاسمن رحیمی روانشناس ارتباط با روانشناس درمان اضطراب چیست؟ هراس بهترین متخصص درمان وسواس بهترین متخصص درمان اضطراب برترین مشاور تهران مخالفت خانواده مشاوره تلفنی ازدواج مشاوره با متخصص ازدواج مشاور خانواده خوب و با تجربه در تهران معرفی بهترین مشاور خانواده در تهران آدرس و تلفن بهترین مشاور خانواده در تهران مشاور بهترین دکتر روانشناس آنلاین مشاور روانشناس خوب تهران مشاوره تلفنی مشاوره روانشناسی آنلاین متخصص روانشناس باتجربه در تهران درمان اضطراب استرس تنظیم هیجان پرخاشگری راههای کنترل عصبانیت عصبانیت راه های کنترل خشم بهترین مشاور خانواده یاسمن رحیمی متخصص روانشناس یاسمن رحیمی متخصص زوج درمانی مشاور روانشناس خوب اضطراب مرکز مشاوره تخصصی مشاوره تلفنی با متخصص مراکز مشاوره ازدواج در تهران بهترین مرکز مشاوره تخصصی طلاق عاطفی مردان مجرد تستهای روانشناسی اضطراب خودشیفتگی مشاوره پیش از ازدواج بهترین روانشناس در تهران بهترین مشاور

 

 

چگونه روانشناسی خوب و مجرب در تهران پیدا کنم ؟

 

ویژگی های  روانشناس های (روان درمانگر) برتر چیست؟

معرفی روانشناس خوب؟

از کجا مطمئن باشم که این روانشناس همانی است که می تواند مشکل من را حل کند ؟

سئوالات بالا قسمت عمده ایی از سئوالاتی است که ذهن افرادی را که در حال حاضر با مشکلی مواجه شده اند و به دنبال راه حلی برای این مشکل هستند ، مشغول کرده است .

تحقیقی جهت بررسی ویژگیهای روانشناسان موفق و خوب انجام شده است که در نتیجه ی آن ویژگیهای 10 روان درمانگر برتر در دنیا اعلام شده است که در زیر به تعدادی از آنها اشاره می شود :

-        عشق و علاقه شدید به یادگیری :

روانشناس خوب علاقه شدید به یادگیری مطالب روانشناسی روز دنیا دارد، که این اطلاعات را میتواند از  انجمن روانشناسی امریکا( apa.org  ) و یا دیگر منابع بگیرد و هرگز خود را با یافته ها و دانسته های قبلی و قدیمی محدود نمی کند . روانشناس خوب مدام در پی یافته های جدید امتحان کردن و پژوهش رویکردهای جدید می باشد. مثلا روی سایت انجمن روانشناسی امریکا روزانه مقاله های جدید و یافته های جدید گذاشته میشود روانشناس دلسوز ( دلسوز برای خودش، برای مراجعین اش و دلسوز برای علم روانشناسی ) می تواند از این مطالب جهت افزایش دانش و اطلاعاتش و نیز برای درمانهایش استفاده کند.

     عدم مطالعه و پژوهش برای روانشناس ، و تکیه بر دانش دانشگاهی یعنی مرگ این حرفه . 

-        برخورداری از سلامت روان و اهمیت دادن به سلامتی خود

خوشبختانه یا متاسفانه هنگام برخورد با روانشناس ، نگاه مردم جامعه در درجه اول به سلامت روانی خود روانشناس است . این کاملا طبیعی است . چطور می شود به روانشناسی که در کنترل خشم دچار مشکل است و حالت تهاجمی دارد اعتماد کرد.رسم بر این است که روانشناسی که وارد حرفه ی درمانی میشود در ابتدا مورد تحلیل قرار می گیرد. امید است در آینده شاهد چنین حرکتی در ایران نیز باشیم .

-        نشان دادن دلسوزی و همدردی

شما به عنوان مراجع و کسی که درخواست کمک دارید کاملا متوجه نحوه برخورد درمانگر  خود خواهید شد . شما  به این نکته مهم پی خواهید برد که روانشناس شما عمیقا اظهار همدردی با شما دارد یا خیر. همدردی و دلسوزی چیزی ورای کلمات و جملات است و در این مورد شما باید با دل و جان خود همدردی را حس کنید .

-        داشتن مهارتهای ارتباطی قوی

حل شدن مشکلات بسیاری از مراجعین در گرو حل تعارض آنها با خانواده و افراد وابسته است که هرگز نتوانسته اند حرفشان را از طریقی درست به آنها بیان کنند. گاهی لازم است روانشناس، مداخلاتی در جهت برقرار شدن روابط صحیح میان افراد خانواده، انجام دهد. در این مورد روانشناس خود باید مهارت در برقرای ارتباط موثر را داشته باشد .

-        هنر گوش دادن عمیق

روانشناس باید بتواند با تمام وجود حرفهای شما را گوش دهد که این گوش دادن در حرفه رواندرمانی به صورت یک تکنیک آموزش داده میشود. هر روانشناسی  قبل از شروع به کارهای درمانی باید این آموزشها را دیده باشد .

 

امیدوارم از مطالب بالا استفاده لازم را برده باشید آگاهی تان نسبت به این امر مهم بالا رفته باشد.

 

خوب باشید.

یاسمن رحیمی

تلفن کلینیک (دولت) : 22683924

پیج در

 اینستاگرام

yasamanrahimi__